Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

16 990 Ft-tól 17 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

18 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
19 490 Ft

Raktáron
19 990 Ft
+ 890 Ft szállítási díj
Utánvét kezelési díj: 0 Ft

Raktáron

0% áfát tartalmazó ajánlatok

Termékleírás
Ultrahangos gyermek fogkefe fehér/színes Philips Sonicare HX6322/04 Ultrahanos fogkefe gyermekeknek HX6322/04

Interaktív fogmosó alkalmazás ösztönzi a gyermekeket a fogmosásra
8 db matrica az egyedi kialakításhoz
2 db gyermekbarát beállítás a lágy hatékony tisztításhoz
Bluetoothos fogkefe

A helyes fogtisztítási technika játékos elsajátításához
Interaktív fogmosó alkalmazással a még nagyobb élményhez és jobb fogtisztításhoz.
Gondoskodjon arról hogy a gyermekek a fogmosás tanulásakor motiváltak maradjanak. A Bluetooth-os Philips Sonicare For Kids fogkefe egy olyan vidám alkalmazással működik amelynek segítségével a gyermekek alaposabban és hosszabb ideig mossák fogaikat és játszva tanulják meg egész életre szólóan a helyes fogmosási technikát.

Interaktív fogmosó alkalmazás ösztönzi a gyermekeket a fogmosásra
A Philips Sonicare For Kids alkalmazás szinkronizál a gyermek ultrahangos fogkeféjével hogy játékosan ismertesse meg õt a szájhigiéniával. A fogmosás alkalmazás motiválja a gyermeket a hosszabb és alaposabb fogmosásra. Mindegyik foglalkozás érthetõ vizuális utasításokkal kezdõdik a helyes fogmosási technikára vonatkozóan és a folyamat követése a teljes fogmosásról áttekintést nyújt. A gyermekek örömmel tanulják meg a fogmosást a szülõk pedig a fogorvos látogatások között megtudhatják mennyire helyesen mossák a gyerekek a fogukat.

A felhasználók 98 %-a igazolta hogy az alkalmazás a gyerekeket hosszabb és jobb fogmosásra motiválja mint egy kézi fogkefe használata.
A Philips Sonicare For Kids fogkefével és alkalmazással a gyermekek önállóan tanulhatják meg a helyes fogmosást. Az alkalmazás Bluetoothon keresztül szinkronizál a gyermek ultrahangos fogkeféjével és megmutatja a helyes fogmosási technikákat és folyamatokat. A gyermekek láthatják milyen jól mossák a fogukat és a jó kivitelezésért nagyszerű díjakban részesülnek. A megkérdezett szülõk 98 %-a azt mondta hogy a hatékony tanító alkalmazással egyszerűbb a gyermekeket hosszabb és jobb fogmosásra motiválni.

Izgalmas ajándékok a sikeres fogmosásért
A Philips Sonicare For Kids fogkefe és alkalmazás a fogmosás nagyobb élvezetérõl gondoskodik. Az alkalmazás központi szereplõje Sparkly aki rendkívül tiszta fogakkal szeretne rendelkezni. A gyermekek gondoskodnak Sparklyról miközben a fogmosó alkalmazás arra ösztönzi õket hogy hosszabb ideig és jobban mossanak fogat. Minden alkalommal amikor a gyermek jól most fogat Sparkly elégedett lesz és mindegyik sikeres fogmosást díjazza. A gyermekek Sparkly perszonalizálásához való tartozékokat aktiválhatnak vagy egészséges ennivalót nyerhetnek számára amiket õ szívesen eszik. A szülõk saját díjakat választhatnak ki amelyeket hozzáadhatnak az alkalmazáshoz.

Kövesse figyelemmel a fogmosási idõtartamot akkor is ha nem használja az alkalmazást
Az alkalmazás Quadpacer-je valós idõben felügyeli a Philips Sonicare For Kids Bluetooth fogkefével végzett fogmosásokat. Felismeri mikor kezdõdik szakad félbe vagy fejezõdik be a fogmosás. És egy beépített memóriának és a kézi egységen található idõbélyegzõnek köszönhetõen max. 20 fogmosás részletei tárolhatók akkor is ha éppen nem használja az alkalmazást. ha legközelebb az alkalmazást és a kézi egységet együtt használják a fogmosások részletei szinkronizálódnak az alkalmazás naptárjával. A sikeres fogmosások díjai tovább gyűjthetõk és a gyermek könnyen láthatja milyen célokat tűzött ki.

KidTimer és KidPacer a kezdetektõl helyes fogmosáshoz
Azzal a céllal hogy fejlessze a helyes fogmosási szokásokat a Philips Sonicare For Kids csatlakozik az alkalmazáshoz és segít a gyermekeknek abban hogy betartsák a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idõtartamot. Amikor az alkalmazást használják a gyermekek az alkalmazás vizuális fogmosási tanítójával pontosan megtanulhatják hogyan kell a száj minden területét helyesen tisztítani. A fogmosás alkalmazás arra ösztönzi a gyermeket hogy minden negyedet betartson. Ha a gyermek helyesen mossa a fogát díjakat kap Sparklytól aki boldog a tiszta fogai miatt. A Sonicare for Kids szórakoztatóan tanítja a helyes fogmosást - a kezdetektõl.

Vidám cserélhetõ matricák az egyedi kialakításhoz
A vidám kézi egységre való matricákkal a gyermekek megváltoztathatják a fogkeféjük kinézetét. A 8 db vele szállított cserélhetõ matricával annyiszor adhatnak új külsõt a fogkefének ahányszor akarnak. Azzal a lehetõséggel kombinálva hogy az alkalmazásban szereplõ figura külsejét egyedileg határozhatják meg a szájápolás izgalmas és szórakoztató lehet a gyermekek számára.

Multi-Grip kivitel szülõknek és gyerekeknek
A Sonicare for Kids ergonómikus kialakítással rendelkezik így a gyermekek egyedül vagy szüleik segítségével moshatnak fogat. Az összes Philips Sonicare For Kids fogkefe egy ügyesen kialakított kézi egységgel rendelkezik amellyel a gyermekek egyedül vagy a szüleik segítségével moshatják meg fogukat. A stabil markolat gondoskodik arról hogy a kis kezek könnyen egyedül is képesek legyenek kezelni a fogkefét miközben a mérete azt is lehetõvé teszi hogy a szülõk segíthessenek ha szükség van rá. A kézi egység stabil kivitelének köszönhetõen a gyerekek probléma nélkül lehelyezhetik a fogkefét és a fekvõ fogkefére tehetik a fogkrémet.

Dinamikus folyadék áramoltatás támogatja a sörték tisztítási teljesítményét a fogak közötti területeken
Amíg a gyermekek játszva tanulják meg hogy kell fogat mosni a szabadalmaztatott Sonicare ultrahangos technológia elvégzi a többit. Az elektronikus fogkefe egyedülállóan dinamikus tisztítási folyamatával lágyan és hatásosan oldható meg az olyan nehezen elérhetõ helyek tisztítása mint a fogak közötti területek és a fogíny pereme. Az ultrahangos technológia 500 mozgás/másodperccel a még nem tökéletes fogmosási technikát egyensúlyozza ki miközben a gyermekek fogmosáskor egyre jobbakká válnak. Ennek az egyedülálló technolóiának köszönhetõen a Philips Sonicare For Kids akár 75%-kal hatékonyabb a manuális fogkeféknél és gondoskodik a problémamentesebb fogorvos látogatásokról.

2 gyermekbarát beállítás a lágy hatékony tisztításhoz
Két gyermekbarát beállítással gondoskodik ez a nagy teljesítményű fogkefe a különbözõ korosztályok megfelelõ tisztításáról: egy alacsonyabb beállítás a fiatalabb gyerekek és egy magasabb beállítás az idõsebb gyerekek számára

2 fogkefefej érhetõ el
Az elektromos Philips Sonicare fogkefét egy standard méretű Sonicare For Kids fogkefe fejjel szállítjuk. Egy kompakt méretű fogkefe fej külön rendelhetõ. A Philips Sonicare For Kids fogkefe fej méretei egy lágy tsiztításhoz és speciálisan a növõben lévõ fogak védelméhez lettek fejlesztve.

A gumis fogkefe fej különösen védi a gyermek fogakat
Az elektromos fogkefe gumis fogkefe feje a növésben lévõ fogak védelmére lett kifejlesztve.

A fogorvosok saját gyermekeik számára elõnyben részesítik
A gyermekes fogorvosok 91%-a a saját gyermeke számára elõnyben részesíti a Philips Sonicare For Kids fogkefét (egy felmérés alapján amit 4-10 éves gyermekekkel rendelkezõ amerikai fogorvosok körében végeztek).

Jellemzõk:
Interaktív fogmosó alkalmazás ösztönzi a gyermekeket a fogmosásra
A felhasználók 98 %-a igazolta hogy az alkalmazás a gyermekeket hosszabb és jobb fogmosásra motiválja. *
Izgalmas jutalmak az eredményes fogmosásért
Tartsa meg az áttekintést a fogmosási idõtartamra akkor is is ha nem használja az alkalmazást
KidTimer és KidPacer a kezdetektõl helyes fogtisztítás érdekében
Vidám cserélhetõ matricák az egyedi kialakításhoz
Multi-Grip kivitel felnõttek és gyermekek számára
Dinamikus folyadék áramoltatás támogatja a sörték tisztítási teljesítményét a fogak közötti területeken
A gumi bevonatú kefefej különösen a gyermek fogakat védi
2 db fogkefe fej méret áll rendelkezésre
Gumi markolat a kényelem érdekében
Lítiumion akku
2 fokozat

Műszaki adatok:
Fogápolás jellemzõk: BluetoohtMozgás/perc: 31000Rátűzhetõ kefe: 1 db Sonicare For Kids standard 1 db Sonicare For Kids kompaktSzín: Fehér TarkaTechnológia: Ultrahangos fogkefeTápellátás: Akkuról üzemeltetettTípus: Elektromos gyermek fogkefeÜzemi feszültség: 230 VSzállítás tartalma: Bluetoothos Sonicare For Kids kézi egység 8 db színes matrica Töltõállomás Fogkefe fejek: 1 db standard 1 db kompakt Használati útmutató. Rendszerfeltételek: Min. iPhone 4. iOS7 operációs rendszerrel. iPad min. 3. generáció iOS7 operációs rendszerrel. Android telefonok Bluetooth 4.0 tablet Így is ismerheti: Sonicare For Kids HX 6322 04, SonicareForKidsHX632204, Sonicare For Kids HX6322/ 04
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^